Od polovina září rozbíháme v Centru Tara pravidelné Osho meditace. Jedná se o aktivní meditace, při kterých pomocí dechu, pohybu, zvuků a dalších aktivit probouzíme svou životní energii a zbavujeme se stresu běžného života. Každá z meditací se zaměřuje na trochu odlišný aspekt našeho vnitřního energetického toku.

Jednotlivé meditace s Oshovy tvorby i z díla jeho žáků budeme postupně střídat tak, abyste si je mohli vyzkoušet a najít si ty meditace, které vám vyhovují a které pro vás mají největší přínos.

Nedílnou součástí každé meditace je i kvalitní vysvětlení dané meditace. Z vlastní zkušenosti víme, že právě správný výklad a ukázka meditační techniky spolu s bezpečným prostorem, který v našem centrum vytváříme, pomůže i úplnému začátečníkovi vstoupit do krásného světa meditace a především si meditaci opravdu užít.

Meditace se konají ve dvou termínech

  • každý čtvrteční večer od 19:15 do 20:30 děláme některou z klidových Osho meditací - ať už to je Kundalini meditace, Dýchání do čaker, Nadabrahma a další. Po těchto meditacích budete mít krásný uvolněný večer a klidný spánek.

  • každou druhou středu, brzy ráno od 6:30, pořádáme Dynamickou meditaci. Tato fyzicky náročnější meditace probouzí životní sílu a energii a je krásným startem do nového dne. Jejím pravidelným prováděním v sobě probudíte nádhernou chuť do života.

Přijďte k nám meditovat - je jedno, jestli jste začátečník nebo pokročílý. Nejbližší termíny meditací najdete v našem programu.

Následující příspěvek Předchozí příspěvek